Καλώς ήρθατε στο Ιστολόγιο συνεργασίας νηπιαγωγών 35ης Περιφέρειας. Η συμμετοχή σας θέλω να πιστεύω πως θα το αναθρέψει, θα το μεγαλώσει, θα το αναπτύξει...
Η σχολική Σύμβουλος: Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη
RSS

Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

7-10 Μαίου 2015: 12η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου
12η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου ΘεσσαλονίκηςΗ 12η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (ΔΕΒΘ) θα λάβει χώρα από τις 7 έως τις 10 Μαΐου 2015, στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO.

Ένα αφιέρωμα στην Ισπανόφωνη Λογοτεχνία , η θεματική ενότητα «βιβλίο και μουσική», ο τιμώμενος λογοτέχνης Μανώλης Αναγνωστάκης, το 2ο φεστιβάλ κόμικς, τα σεμινάρια λογοτεχνικής μετάφρασης, η παιδική και εφηβική γωνιά, συνέδρια και ημερίδες με κεντρική θεματική «Θρησκεία, Πολιτισμός και Πολιτική στον 21ο αιώνα» με τη στήριξη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα πλαισιώσουν το ήδη αναβαθμισμένο ποιοτικά πολυθεματικό πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Με γνώμονα το γεγονός ότι η ΔΕΒ Θεσσαλονίκης αποτελεί κορυφαίο ετήσιο σημείο συνάντησης για εκδότες, συγγραφείς, βιβλιόφιλους και επαγγελματίες του κλάδου, οι διαδικασίες διεξαγωγής της Έκθεσης ξεκινούν επισήμως, σε εντατικούς ρυθμούς και άμεση ενεργοποίηση όλων των επαγγελματιών του βιβλίου και των εμπλεκόμενων φορέων όπως αποφασίστηκε ομόφωνα στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού παρουσία εκπροσώπων του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, της ΔΕΘ-HELEXPO, της Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλίου Ελλάδας (ΟΜΕΒΕ), της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου (ΕΝΕΛΒΙ) και του Δήμου Θεσσαλονίκης.
 Πηγή:http://www.culturenow.gr/36253/12h-diethnhs-ekthesh-vivlioy-thessalonikhs

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου