Καλώς ήρθατε στο Ιστολόγιο συνεργασίας νηπιαγωγών 35ης Περιφέρειας. Η συμμετοχή σας θέλω να πιστεύω πως θα το αναθρέψει, θα το μεγαλώσει, θα το αναπτύξει...
Η σχολική Σύμβουλος: Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη
RSS

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Μουσικό Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα ΧριστούγενναΠρόταση από την Καλλιόπη Παπουτσάκη:

Για όσους δεν προλαβαίνουν να φτιάξουν ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης και θέλουν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία .. η ομάδα του περσινού προγράμματος eTwinning « Μουσική Πινακοθήκη» σας προτείνει να χρησιμοποιήσετε το Μουσικό Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο που είχαμε φτιάξει σαν διαδραστική εικόνα στην ιστοσελίδα thinglink.com .. 
Απλά συνδεθείτε .. και μπείτε στην σελίδα. Πατώντας στα νούμερα της εικόνας αποκαλύπτετε και μία δράση !!
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σε συνεργασία με άλλα νηπιαγωγεία ή σχολεία !

Μουσικό Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο Online & γιορτινές κατασκευές

Μουσικό Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο Online.  Στα πλαίσια του προγράμματος e-twinning με θέμα : «Μουσική Πινακοθήκη» δημιουργήθηκε για όλα τα μέλη του προγράμματος ένα Online Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο με πολλές δράσεις. Τραγούδια, μουσικά παιχνίδια, γρίφους, ηχοϊστορίες, κατασκευές και βίντεο.

Μουσικό Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο Online

Για τις Χριστουγεννιάτικες μέρες στο νηπιαγωγείο τα μέλη του προγράμματος  αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα online Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης κοινό για όλους ! Σε αυτό το ημερολόγιο κάθε μέρα περιέχει και μία δράση που σχετίζεται με την μουσική. Υπάρχουν μουσικά παιχνίδια, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε μορφή γρίφων, βίντεο, ηχοϊστορίες κλπ.
Το κάθε νηπιαγωγείο μέλος ακολουθώντας το ημερολόγιο αλλά με μία «σχετική ελευθερία» προσπαθεί να κάνει τις δράσεις που περιέχει !!
Το ημερολόγιο φτιάχτηκε στην ιστοσελίδα thinglink.com για να είναι προσβάσιμο από τα μέλη !Πατώντας στον σύνδεσμο μεταφέρεστε στο Online Μουσικό ημερολόγιο :https://www.thinglink.com/scene/727279035540832257

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου