Καλώς ήρθατε στο Ιστολόγιο συνεργασίας νηπιαγωγών 35ης Περιφέρειας. Η συμμετοχή σας θέλω να πιστεύω πως θα το αναθρέψει, θα το μεγαλώσει, θα το αναπτύξει...
Η σχολική Σύμβουλος: Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη
RSS

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Σχολή αφηγηματικής τέχνης

Ανθή Θάνου & Παναγιώτης Κούλελης

Την Ανθή Θάνου, τη συναδέλφισσα νηπιαγωγό και παραμυθού, πιθανόν οι παλαιότερες τη θυμάστε από τα σεμινάρια-εργαστήρια αφηγηματικού λόγου που κάναμε σε Γιαννιτσά, Έδεσσα, Αριδαία και αρκετές την καλέσατε και στα νηπιαγωγεία σας για αφήγηση παραμυθιών.

Μας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση για την ανάπτυξη της αφηγηματικής τέχνης από περισσότερους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανακοινώνεται η δημιουργία τμήματος της Σχολής Αφηγηματικής Τέχνης στη Θεσσαλονίκη. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Σχολής θα ξεκινήσει εντός του έτους 2010 και θα αναπτυχθεί σε τέσσερις κύκλους, έως τον Ιούνιο του 2012. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε ±1000 ώρες, εκ των οποίων οι ±600 είναι ώρες διδασκαλίας και οι ±400 ώρες είναι εφαρμογές. Τα μαθήματα θα γίνονται δύο Σαββατοκύριακα το μήνα, εκτός εορτών και επίσημων αργιών. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του νέου τμήματος, θα πρέπει να είναι ενήλικες. Μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στέλνοντας την αίτησή τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην διεύθυνση (e-mail): mythos@e-mythos.eu
Το τμήμα θα είναι ολιγομελές και η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με τη διαδικασία της συνέντευξης.
Το “Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών” θα επικοινωνήσει ηλεκτρονικά και/ή τηλεφωνικά με τους ενδιαφερόμενους, για να επιβεβαιώσει ότι η αίτησή τους παραλήφθηκε και για να προγραμματιστεί η συνέντευξή τους.
 Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με εκπρόσωπο του «Κέντρου», στο τηλέφωνο 6977453597.
Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου