Καλώς ήρθατε στο Ιστολόγιο συνεργασίας νηπιαγωγών 35ης Περιφέρειας. Η συμμετοχή σας θέλω να πιστεύω πως θα το αναθρέψει, θα το μεγαλώσει, θα το αναπτύξει...
Η σχολική Σύμβουλος: Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη
RSS

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Πρώτη μέρα με τα Απίθανα Νηπιάκια μας!!!


Η πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο για τα "Απίθανα" Νηπιάκια μας είναι πολύ σημαντική!!! Η μετάβαση από τη ζεστή  αγκαλιά της μανούλας στην  αγκαλιά του σχολείου, στην μεγάλη αγκαλιά της δασκάλας τους, δημιουργούν στα μικρά και τρυφερά μας αγγελούδια πολλά συναισθήματα για το καινούριο, για το άγνωστο. Η καρδούλα τους χτυπά δυνατά και έχουν  αγωνία γι αυτά που θα συναντήσουν. Για αυτό κι εμείς οι δασκάλες του 17ου Νηπιαγωγείου  Γιαννιτσών μέρες πριν είχαμε ξεκινήσει να ετοιμαζόμαστε για να τα υποδεχτούμε. δημιουργώντας  ένα περιβάλλον ευχάριστο, ζεστό και  όμορφο, γεμάτο  με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις ώστε οι υπέροχες φατσούλες μας να νιώσουν όμορφα, να περάσουν υπέροχα και να  το αγαπήσουν!!!
Και να που η πρώτη μέρα έφτασε!!! "Απίθανα Νηπιάκια μας, σας καλωσορίσουμε στον παραμυθένιο κόσμο του νηπιαγωγείου μας, στη χώρα των παιδιών, στη δική σας χώρα... για να ταξιδέψουμε μαζί σε μια μαγευτική διαδρομή"!!! 




















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου