Καλώς ήρθατε στο Ιστολόγιο συνεργασίας νηπιαγωγών 35ης Περιφέρειας. Η συμμετοχή σας θέλω να πιστεύω πως θα το αναθρέψει, θα το μεγαλώσει, θα το αναπτύξει...
Η σχολική Σύμβουλος: Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη
RSS

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Ομαλή μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό!!!


Η μέρα όπου θα αποχαιρετήσουμε τα μεγάλα μας Απίθανα Νηπιάκια πλησιάζει. Ένα ταξίδι φτάνει στο τέλος του και ένας δρόμος ολόφωτος ανοίγει διάπλατα μπροστά τους.  Τα συναισθήματα είναι έντονα και ανάμεικτα για όλους. Χαρά πλημμυρίζει την καρδιά μας γιατί φτάνουμε  με επιτυχία στο τέλος από τη μια και την ίδια στιγμή όμως σφίγγεται  η καρδιά μας. Πώς αλήθεια να ανοίξουμε την πόρτα να πούμε αντίο και ν’ αφήσουμε αυτά τα αγγελικά προσωπάκια να μας φύγουν για το δημοτικό; Μια πρώτη γνωριμία με το δημοτικό, το σχολείο που θα ανοίξει τη ζεστή αγκαλιά του για να υποδεχτεί τα δικά μας παιδιά από Σεπτέμβρη κάναμε σήμερα!!!Επισκεφτήκαμε το γειτονικό 1ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών.

Στην αυλή του σχολείου μας περίμενε ο διευθυντής κ. Διονύσης Βούτος...Μας καλωσόρισε με ένα πλατύ χαμόγελο και μας οδήγησε στην πρώτη τάξη στο Α1 τμήμα.
Η  κ. Μπέττυ Χατζηασλανίδου, η δασκάλα της τάξης μας υποδέχτηκε στην υπέροχη τάξη της, με ένα φωτεινό χαμόγελο και μια ζεστή αγκαλιά. 

Μια τάξη φωτεινή, χαρούμενη, στολισμένη με έργα από τους μικρούς μαθητές της. Μια τάξη γεμάτη αγάπη και πολλές εκπλήξεις για μας!!!Εκεί συναντήσαμε κάποιους από τους  αγαπημένους μας συμμαθητές, τον Νικόλα, τον Μιχαήλ, την Μαρία, την Άννα!!! Χαιρετηθήκαμε, αγκαλιαστήκαμε, παίξαμε, γελάσαμε…Το σχολείο της χαράς, της αγάπης και της φιλίας ζωντάνεψε!!! Όλη η τάξη πλημμύρισε από όμορφες μελωδικές φωνούλες!!! Όλοι γίναμε μια σφιχτή, μια ζεστή αγκαλιά!!! 


Η μικρή Κατερίνα ανέλαβε μας δείξει την τσάντα της, τα βιβλία της, τα τετράδιά της, τις κατασκευές της και μοιράστηκε μαζί μας τις δικές της εμπειρίες αλλά και των συμμαθητών της από τη φοίτησή τους στο δημοτικό σχολείο.Προτού φύγουμε και τους αποχαιρετήσουμε ανταλλάξαμε μπαλόνια, δωράκια και λιχουδιές!!!


Ο ενθουσιασμός και η χαρά των παιδιών μεγάλος. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον διευθυντή του 1ου Δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών κ. Διονύση Βούτο  και στην δασκάλα της πρώτης τάξης κ. Μπέττυ Χατζηασλανίδου  που άνοιξαν την αγκαλιά τους αλλά πολύ περισσότερο την καρδιά τους και μας υποδέχτηκαν με τόση αγάπη και ζεστασιά!!!!
Αποχωρήσαμε  για το νηπιαγωγείο με πολλά και όμορφα συναισθήματα!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου