Καλώς ήρθατε στο Ιστολόγιο συνεργασίας νηπιαγωγών 35ης Περιφέρειας. Η συμμετοχή σας θέλω να πιστεύω πως θα το αναθρέψει, θα το μεγαλώσει, θα το αναπτύξει...
Η σχολική Σύμβουλος: Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη
RSS

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Νηπιαγωγείου Λουτρακίου Αλμωπίας-Πέλλας: 2ο βραβείο Πρόγραμμα- διαγωνισμός"Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: Εκπαιδευτικές γέφυρες "

 
Αγαπητές/-οι συναδέλφισσες/-οι,

Στα πλαίσια του 4ου Πανελλήνιου εκπαιδευτικού προγράμματος/ διαγωνισμού: "Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: Εκπαιδευτικές γέφυρες, που συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο – Σπίτι της Κύπρου, το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Νηπιαγωγείο Λουτρακίου διακρίθηκε αποσπώντας το 2ο βραβείο στην κατηγορία "Εικαστικό έργο - Ζωγραφιά", με τίτλο "Πατρίδες Αγάπης".  Από τα βασικότερα συστατικά στοιχεία της επιτυχίας αυτής ήταν η διάθεση για συμμετοχή, η ανάπτυξη ελκυστικών προς τους μαθητές δραστηριοτήτων και η εξαιρετική συνεργασία των νηπιαγωγών και των 3 τμημάτων (κλασικών και ολοήμερου) καθώς μέσω κοινής στοχοθεσίας και κοινού οραματισμού, επιδιώκεται η διαρκής βελτίωση του νηπιαγωγείου σε όλα τα επίπεδα. Επιπλέον, στα πλαίσια της εποικοδομητικής επικοινωνίας και συνεργασίας νηπιαγωγείου - οικογένειας, πολύτιμη ήταν η εθελοντική συμμετοχή και εμπλοκή στις δραστηριότητες του προγράμματος, γονέα μαθήτριας του νηπιαγωγείου.

Στο φετινό πρόγραμμα/ διαγωνισμό, συμμετείχαν 245 σχολεία όλων των βαθμίδων, από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια, με περίπου 9000 μαθητές και 1850 μαθητικές δημιουργίες. Βασική επιδίωξη του προγράμματος είναι να αποτελέσει εκπαιδευτική «γέφυρα» ανάμεσα στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια και να ενδυναμώσει τη συνεργασία και την επικοινωνία ανάμεσα σε όλες τις μαθητικές κοινότητες του Ελληνισμού. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 23 Οκτωβρίου 2017 και έληξε στις 5 Φεβρουαρίου 2018, ενώ τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018.
Το πρόγραμμα/ διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και υλοποιείται με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου. 
 Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Νηπιαγωγείου Λουτρακίου συγχαίρει θερμά τα παιδιά για τη συμμετοχή και επιτυχία τους αυτή και ευχαριστούν ιδιαιτέρως το γονέα για την εμπλοκή στο πρόγραμμα και την πολύτιμη συνεργασία.
Επισυνάπτεται αρχείο με τη βραβευμένη μαθητική δημιουργία των παιδιών του Νηπιαγωγείου Λουτρακίου.
Με εκτίμηση,
ο Προϊστάμενος
Θωμάς Καρύδης
 
 
Περισσότερες πληροφορίες:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου