Καλώς ήρθατε στο Ιστολόγιο συνεργασίας νηπιαγωγών 35ης Περιφέρειας. Η συμμετοχή σας θέλω να πιστεύω πως θα το αναθρέψει, θα το μεγαλώσει, θα το αναπτύξει...
Η σχολική Σύμβουλος: Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη
RSS

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Μουσεία για παιδιά On Line



δείτε  Ιστότοπους με onLine μουσεία για παιδιά.
 ΕΔΩ



THE BRITISH MUSEUM (Young Explorers): Τα παιδιά μπορούν να μάθουν για το μουσείο και τις συλλογές του και να παίξουν παιχνίδια.
EXPLORATORTIUM for Teens: (Σαν Φρανσίσκο) η επιστήμη για τους νέους. Με video επίδειξης νέων που κάνουν skateboard και εξηγούν τους νόμους της φυσική, ανακαλύπτουμε έντομα τις συνήθειες τους κ.α
CANADA SCIENCE and TECHNOLOGY MUSEUM: τα παιδιά ανακαλύπτουν παίζοντας .
GUGGENHEIM:  μουσείο τέχνης με εκπαιδευτικά προγράμματα .
NASA KIDS' CLUB: ο ιστότοπος της ΝΑΣΑ για τα παιδιά.
VIRTUAL EGYPTIAN ANTIQUITY MUSEUM: ιστότοπος με πληροφορίες για τα παιδιά, για την ιστορία της Αιγύπτου!
THE METROPOLITAN MUSEUM OF ART: η ενότητα "interactives" περιέχει  ιστορίες, εξερευνήσεις και πληροφορίες.
NATIONAL LIBRARY of AUSTRALIA: βραβευμένος ιστότοπος με online εκθέσεις .
LOUVRE MUSEUM in Paris, France: με τον καταπληκτικό βοηθό για τα παιδιά Lupicatulus (που σημαίνει μικρός λύκος) και βρίσκεται κοιμώμενος πάνω δεξιά στην ιστοσελίδα.Καντε τον "κλικ"και θα σας δείξει τις εκθέσεις και τις δραστηριότητες.
RIJKSMUSEUM in Amsterdam, Holand:  περισσότερα απο 1000 εκθέματα.
VAN GOGH MUSEUM in Amsterdam, Holand: με πληροφορίες για παιχνίδια εξερεύνησης, εργαστήρια, κυνήγι θυσαυρού, εορτασμό γεννεθλίων που παρέχει για τα παιδιά, αλλά και σελίδες για χρωμάτισμα on line.

ART PROJECT (http://www.googleartproject.com) powered by Google, έχει συγκεντρωμένα έργα ζωγράφων σε high resolution και δίνει την δυνατότητα στον εικονικό επισκέπτη να δημιουργήσει τη δική του βιβλίοθήκη έργων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου