Καλώς ήρθατε στο Ιστολόγιο συνεργασίας νηπιαγωγών 35ης Περιφέρειας. Η συμμετοχή σας θέλω να πιστεύω πως θα το αναθρέψει, θα το μεγαλώσει, θα το αναπτύξει...
Η σχολική Σύμβουλος: Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη
RSS

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΡΙΜΝΑ:Εταιρία για τη φροντίδα παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το θάνατο

Aγαπητοί φίλοι και φίλες,
οι ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Θεσσαλονίκης, είναι μια ομάδα, μικρή προς το παρόν, που στηρίζουν την ίδρυση και λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου στη Θεσσαλονίκη για την φροντίδα παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και στον θάνατο. Η ΜΕΡΙΜΝΑ ( www.merimna.org.gr) είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρία που ιδρύθηκε το 1995 στην Αθήνα, από 9 έμπειρους επιστήμονες, με κύριο σκοπό τη φροντίδα παιδιών και εφήβων που αντιμετωπίζουν μια σοβαρή αρρώστια, θάνατο ή κάποια κατάσταση που μπορεί να απειλήσει τη ζωή τους και να επηρεάσει την περαιτέρω εξέλιξη τους. Με έδρα το συμβουλευτικό της κέντρο στο Χαλάνδρι, έχει σοβαρή και συστηματική δράση/προσφορά, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά σε πολλά σημεία της Ελλάδας. Στόχος όλων μας στη ΜΕΡΙΜΝΑ είναι να ιδρυθεί το Συμβουλευτικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της Βόρειας Ελλάδας. Μία πρόσφατη και γενναιόδωρη χορηγία από το Ίδρυμα Νιάρχος κάνει την αγορά ακινήτου για την Θε
σσαλονίκη, πραγματικότητα.
Ένας από τους άμεσους στόχους μας είναι το bazaar των φίλων της Μέριμνας Θεσσαλονίκης και για αυτό τον σκοπό, θέλουμε να ζητήσουμε την βοήθεια σας έτσι ώστε να συγκεντρώσουμε:
'Ότι δεν χρειάζεστε και είναι σε καλή κατάσταση ευπρόσδεκτο.
Ρούχα: παιδικά, ανδρικά, γυναικεία, αξεσουάρ γενικά, τσάντες, παπούτσια, κοσμήματα, παιχνίδια, βιβλία, cd, διακοσμητικά είδη και είδη σπιτιού .
'Έχουμε στην διάθεση μας χώρο για να τα αποθηκεύουμε εκεί μέχρι να γίνει το bazaar (το οποίο σχεδιάζουμε για ‘Ανοιξη του 2013), επομένως όταν θα τα συγκεντρώνετε μπορούμε να τα παίρνουμε όποτε σας βολεύει.
Επίσης σας παρακαλώ προωθήστε το μήνυμα και στις φίλες σας (χρειαζόμαστε πολλά πράγματα για να πραγματοποιηθεί το bazaar) για να επεκταθούμε.
Για να ενημερωθείτε σε βάθος για την Μέριμνα και το έργο της, σας καλώ να επισκεφτείτε τον ιστοσελίδα της: www.merimna.org.gr .

Φιλικά,
Bερόνικα Παλαιοκρασσά.
Πρόεδρος των Φίλων της Μέριμνας Θεσσαλονίκης.
Τηλ. Επικοινωνίας 6944-649771.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου