Καλώς ήρθατε στο Ιστολόγιο συνεργασίας νηπιαγωγών 35ης Περιφέρειας. Η συμμετοχή σας θέλω να πιστεύω πως θα το αναθρέψει, θα το μεγαλώσει, θα το αναπτύξει...
Η σχολική Σύμβουλος: Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη
RSS

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

έκδοση ηλεκτρονικού περιοδικού "ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ & ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ"



Σας ενημερώνουμε για την Ανακοίνωση του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης σχετικά με την έκδοση ηλεκτρονικού περιοδικού "ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ & ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ"


 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Εργαστήριο Παιδαγωγικών Ερευνών και Εφαρμογών του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης με ιδιαίτερη χαρά αναγγέλλει την έκδοση του ηλεκτρονικού περιοδικού ανοικτής πρόσβασης ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ & ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ με την τεχνική υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.
Σκοπός του περιοδικού είναι να συμβάλει στην ανάπτυξη του επιστημονικού διαλόγου και στη διάδοση της επιστημονικής γνώσης που παράγεται στον ελληνικό και στο διεθνή χώρο της προσχολικής και σχολικής εκπαίδευσης.
Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το περιοδικό μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.childeducation-journal.org, να υποβάλετε τις εργασίες σας και να διαδώσετε την είδηση της έκδοσής του.
Για την ομάδα έκδοσης
Ευφημία Τάφα
Καθηγήτρια

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου