Καλώς ήρθατε στο Ιστολόγιο συνεργασίας νηπιαγωγών 35ης Περιφέρειας. Η συμμετοχή σας θέλω να πιστεύω πως θα το αναθρέψει, θα το μεγαλώσει, θα το αναπτύξει...
Η σχολική Σύμβουλος: Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη
RSS

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Ο ''γύρος της μπουγάδας σε 30 λεπτά'' : παράσταση κουκλοθέατρου

από την Πετρίνα Βάσσου και Αλεξάνδρα Ιορδανίδου  (Gypsy Moth)
 
Δυο περιπλανώμενες τσιγγάνες απλώνουν την μπουγάδα τους σ ενα σκοινί.
Μια κάμπια που βρέθηκε μπλεγμένη στο μαντήλι της μιας,ξεκινάει το δικό της ταξίδι στον μικρό κόσμο των απλωμένων ρούχων,ψάχνοντας να βρεί μια φωλιά.
Ποιος μένει μέσα στις τσέπες της φούστας; ποιος κατοικεί στο κοριτσίστικο φορεματάκι; Κατά το ρούχο και ο κάτοικος! '
'Ο γύρος της μπουγάδας σε 30 λεπτά' ένα μικρό ταξίδι για παιδάκια και μεγάλους!

Trailer της παιδικής παράστασης: 
Δείτε
ΕΔΩ

Η ομάδα ''Gypsy Moth'' ξεκίνησε το δικό της ταξίδι απο το Θεατρικό Εργαστήρι Γιαννιτσών.Πρώτη τους δουλειά ειναι η κουκλοθεατρική παράσταση ''Σελανα' (για ενήλικες) με την οποία πήραν μέρος στο ''15ο διεθνές φεστιβάλ κουκλοθεάτρου και παντομίμας'' στο Κιλκίς στην 5η συνάντηση νέων Ελλήνων κουκλοπαικτών όπου και διακρίθηκαν.Για την ίδια παράσταση επιλέχτηκαν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της Unima women's commision,μια συνεργασία νέων κουκλοπαικτριών απο πέντε χώρες της Ευρώπης, στην Ισπανία τον Μάρτιο του 2015.
Ο ''γύρος της μπουγάδας σε 30 λεπτά'' ειναι η πρώτη τους παιδική παράσταση με την οποία πήραν μέρος στην 6η συνάντηση νέων Ελλήνων κουκλοπαικτών,στο'' Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας '' του Κιλκίς τον Οκτώβριο του 2014 όπου και διακρίθηκαν.



Για όσους ενδιαφέρονται για μία παράσταση στα νηπιαγωγεία:Τηλέφωνο επικοινωνίας
Αλεξάνδρα Ιορδανίδου: 6945995207 (ajempa@gmail.com)
Πετρίνα Βάσσου: 6978502942

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου