Καλώς ήρθατε στο Ιστολόγιο συνεργασίας νηπιαγωγών 35ης Περιφέρειας. Η συμμετοχή σας θέλω να πιστεύω πως θα το αναθρέψει, θα το μεγαλώσει, θα το αναπτύξει...
Η σχολική Σύμβουλος: Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη
RSS

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Να τα πούμε;

http://apithananhpiakia.blogspot.gr/2015/12/blog-post_24.html

Καλήν εσπέραν άρχοντες αν είναι ορισμός σας
Χριστού τη Θεία γέννηση να (μ)πω στ’ αρχοντικό σας.

Προπαραμονή Χριστουγέννων, τελευταία μέρα του σχολείου  και η γειτονιά του νηπιαγωγείου μας από το πρωί πλημμύρισε από χαρούμενες, μελωδικές παιδικές φωνούλες. Με τα Απίθανα Νηπιάκια μας, φορώντας  όμορφα αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια, τριγωνάκια και κουδουνάκια στα χεράκια τραγουδήσαμε  τα κάλαντα των Χριστουγέννων. Ένα ελληνικό έθιμο που διατηρείται αμείωτο ακόμα και σήμερα όπου τα παιδιά γυρνούν από σπίτι σε σπίτι ψάλλουν και φέρνουν καλοτυχία όπως λέει η παράδοση μας. Η χαρά μας απερίγραπτη. Όλοι μας υποδέχτηκαν και μας καλωσόρισαν με φωτεινά χαμόγελα και μας προσέφεραν  γλυκάκια, κουλουράκια και πολλές πολλές ευχές!!!





















Στην επιστροφή ανεβήκαμε στον επάνω όροφο του συγκροτήματός μας για να ανταλλάξουμε ευχούλες, τρυφερές αγκαλίτσες με στους φίλους μας από το 1ο 2/θέσιο Ολοήμερο Γιαννιτσών και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί τα κάλαντα. Οι κυρίες Εύη, Χρύσούλα, Μαρία και Σόνια, μας καλωσόρισαν με μια ζεστή αγκαλιά και , μοίρασαν καραμελίτσες. 






ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου